Heb je moeite met Howrse? Ik help je!

Howrse HulpEquus verdienen-Fokkerij

Hoe verdien je snel je equus? Dit is mijn manier om equus te verdienen:

Manier 1- Koop paarden op de veiling voor niet meer dan 800 equus, op de particuliere verkoop kan dat ook, alleen dat is een kleinere kans :). Maar als je ze dan hebt gekocht, verkoop je ze voor iets van 850 equus tot 990 equus op de particuliere verkoop, omdat dit een redelijk goedkope prijs is, zullen veel fokkers het paard van je kopen. Doe dit zo vaak mogelijk, dan verdien je heel snel best wel veel!

Manier 2- Fok paarden! Zorg dat bijna al je merries gedekt zijn door een hengst, veel hengsten heb je hiervoor niet nodig. Als je dan ook een hengstenveulen krijgt van een van je merries, zorg dan dat ie minimaal 1 jaar en 6 maanden en maximaal 4 jaren is. Verkoop ze tussen de 2000 en 3000 equus. Merries kun je beter houden, want daar kun je weer andere veulens mee fokken! Af en toe een merrie verkoop is niet erg, een merrie kun je het best tussen de 2000 en 3500 verkopen. Maar zorg net als bij het verkopen van een hengst, dat je de prijs niet te duur maakt. 

Manier 3- Geef je geld niet uit aan acties van maneges, dit is zonde. Je kunt er veel geld aan kwijtraken, zonder dat je iets wint. Bijvoorbeeld als je een paard kan winnen, en daarvoor moet verlengen, kan je zo 5000 equus kwijt zijn, en dan heb je het paard misschien wel gewonnen, maar dan kun je beter een paard op de veiling of op de particuliere verkoop kopen voor 1500 equus! Let dus op wat je uitgeeft. Ook met acties dat je een eenhoorn kan winnen is de kans klein, veel mensen zullen heel veel verlengen en equus verliezen, meestal kun je daar niet tegenop als je aan het sparen bent.

Manier 4- Win Zwarte Markt-itmes of equus. 

Ontdooi Frost (win een Hypnos Deken)

Feliciteer Topaas 1  Topaas 2  Topaas 3  Topaas 4  Topaas 5 (Krijg 50 equus of 1 diamant)

Aai Xanthos (Win een Hoorn Des Overvloeds of 10 energiepunten voor je pasgeboren paarden)